C O M E N Ç A  [ M E N T ]
Qui sóc?

El meu nom és Paula Artigues i, juntament amb la Núria, formo part d’aquest equip humà que és Comença[ment].

La meva vocació?

La meva vocació és acompanyar infants, adults i famílies en els seus processos de canvi i aprenentatge, i tinc la sort de fer-ho des de la logopèdia, des de la màgia del llenguatge i la comunicació.

Porto tota la vida vinculada als infants i al món del lleure, un espai que m’ha enriquit immensament i on vaig entendre que la millor manera d’aprendre és experimentant… jugant… compartint…, filosofia que m’acompanya en el meu dia a dia.

El meu camí?

Vaig estudiar a la Universitat de Manresa (FUB) i em vaig especialitzar realitzant el Màster en Neurologopèdia a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a Barcelona. Allà vaig tenir l’oportunitat de compartir amb persones i famílies de qui en guardo un record i un aprenentatge immens.

Fa uns anys, la curiositat i ganes de continuar formant-me, van fer que m’endinsés en el món de la Teràpia Ocupacional. Amb la missió de poder oferir i treballar en tàndem des dels coneixements d’aquestes dues professions. Sens dubte, m’està permetent observar i experimentar noves maneres de comunicació i acompanyament des de les necessitats reals de la persona, la il·lusió i els seus projectes de vida.

Aquests anys he seguit realitzant formacions i acompanyant a persones i famílies des de l’equip d’Okidi Logopèdia, a Barcelona. També de manera domiciliària, a residències i hospitals, espais que requereixen de la part més humana, la qual cosa gaudeixo especialment.

Formada en Estimulació Basal, concepte que ha transformat i enriquit la meva mirada i manera d’acompanyar i apropar-me a les persones.

A més, la passió pel treball neurològic en població adulta i per l’acompanyament de projectes comunitaris em va portar a participar al projecte “Viu el Parkinson a l’Escola”. Un projecte de sensibilització de la malaltia de Parkinson a escoles, creada i portada a terme a través de l’empoderament d’un grup meravellós de persones que pateixen la malaltia.

Actualment, també formo part de l’equip interdisciplinar del CRIV, a Vic.

Per mi és essencial acompanyar des de la senzillesa i l’empatia, d’una manera humana, respectuosa, familiar i propera. Creient fermament en la pròpia capacitat de la persona per potenciar el seu creixement i desenvolupament.